21.6 C
Athens

Οι Ρώσοι θα χτυπήσουν κυβερνητικά κτίρια στο Κίεβο: «Να φύγουν άμεσα οι άμαχοι»

Για έκτη μέρα συνεχίζεται η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, η οποία μετρά καθημερινά νεκρούς και τραυματίες από τους βομβαρδισμούς στην ανατολική πλευρά της χώρας και στο Κίεβο.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (1/3) ανακοίνωση – προειδοποίηση στους κατοίκους του Κιέβου να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους ή από περιοχές που βρίσκονται κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, με τις ρωσικές δυνάμεις να είναι αποφασισμένες να χτυπήσουν στόχους ασφαλείας.

Νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, κάποιοι κρατώντας στην αγκαλιά τους τα κατοικίδια τους, προσπαθούν να επιβιβαστούν στο τρένο που είναι ήδη γεμάτο από επιβάτες καθώς φοβούνται ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία τους ευκαιρία να φύγουν από το Κίεβο.

Ήδη γιγαντιαίο ρωσικό στρατιωτικό κονβόι βρίσκεται έξω από την ουκρανική πρωτεύουσα, ενώ ο στρατός στην Μαριούπολη ετοιμάζεται για μάχη. Όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο μέτωπο είναι αποφασισμένο να αντισταθεί στις ρωσικές δυνάμεις και να μην τα παρατήσει.

Πηγή: POPULUS.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς