16.4 C
Athens

Επίσημο: Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Γιαννίκης, άντεξε μόλις 4 μήνες!

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της Ένωσης τον περασμένο Οκτώβριο από τον... φευγάτο Μιλόγεβιτς, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024 πριν από 1,5 μήνα ωστόσο δεν κατάφερε καν να προλάβει τα play-offs ως προπονητής των Κιτρινόμαυρων με απόφαση Μελισσανίδη

Επίσημη είναι από σήμερα (1/03) η απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της Ένωσης τον περασμένο Οκτώβριο από τον… φευγάτο Μιλόγεβιτς, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024 πριν από 1,5 μήνα ωστόσο δεν πρόλαβε καν να προλάβει τα play-offs ως προπονητής των Κιτρινόμαυρων με απόφαση Μελισσανίδη.

Στην επίσημη ενημέρωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τα κλειδιά της ομάδας δίνονται μέχρι νεωτέρας στον τεχνικό της β’ όμαδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Γιαννίκης «πλήρωσε» το μάρμαρο των πολύ κακών εμφανίσεων της Ένωσης το τελευταίο διάστημα και το γεγονός ότι έχασε όλα τα ντέρμπι και βρέθηκε εκτός στόχων από τα μέσα Φεβρουαρίου, σε ένα πρότζεκτ που ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.

Πλέον, η ΑΕΚ θα πορευθεί με τρίτο διαφορετικό τεχνικό στη συνέχεια της σεζόν μέχρι να βρεθεί ο τέταρτος επιλαχών της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης που θα έχει το δύσκολο έργο να τα φτιάξει όλα από την αρχή και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.

https://athlosnews.gr/igetis-i-ergolavos-to-ritoriko-erotima-tis-thyras-21-ston-d-melissanidi/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς