21.5 C
Athens

Ο Βεζένκοφ απαντάει στο δίλημμα «πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα» και… ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Νέντοβιτς (vid)

Στην ιδιαίτερη συνέντευξή του μετά από ερωτήσεις φιλάθλων του Ολυμπιακού ο Σάσα Βεζένκοφ απάντησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, το αν σκέφτεται να παίξει κάποια στιγμή για την εθνική Ελλάδος, όπως και το ποιον παίκτη θα ήθελε να «κλέψει» από τον Παναθηναϊκό

Άκρως απολαυστικός, ειλικρινής και άνετος ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ στη μίνι «ανάκριση» από τους φίλους του Ολυμπιακού μέσω του Q&Α που παρουσίασε σήμερα (1/03) η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Ο άσος των Πειραιωτών βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εντός κι εκτός παρκέ τη φετινή σεζόν, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και δείχνει διψασμένος να τα κερδίσει όλα με τους Ερυθρόλευκους, μετά την κατάκτηση της κούπας στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό μία εβδομάδα νωρίτερα, σε ένα ματς που ήταν ξανά καταλυτικός.

Στην ιδιαίτερη συνέντευξή του μετά από ερωτήσεις φιλάθλων της ομάδας απάντησε για όλους και για όλα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη για τη συνέχεια της σεζόν, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει για το αν σκέφτεται να παίξει κάποια στιγμή για την εθνική Ελλάδος, όπως και το ποιον παίκτη θα ήθελε να «κλέψει» από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά μερικές από τις ατάκες του:

«Η αγωνιστική μου βελτίωση οφείλεται στην καθημερινή δουλειά. Προσπαθώ να βάζω διαρκώς νέα κομμάτια στο παιχνίδι μου. Συνήθως δεν σκέφτομαι τις αποφάσεις του παρελθόντος. Δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι, με τα καλά τους και τα κακά τους.»

Στο δίλημμα πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα ο Βεζένκοφ απαντάει: «Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα; Πρωτάθλημα! Το όνειρο μου είναι να κατακτήσουμε τρόπαια με τον Ολυμπιακό. Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή να παίξω σε άλλη ομάδα. Όσο είμαι στον Ολυμπιακό σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Είναι ένα μέρος που μου αρέσει, εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια».

Για τον θρύλο του Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Θα ήθελα κοντά μας τον Βασίλη Σπανούλη για λίγο ακόμα. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση, είμαστε φίλοι και είναι ο ένας δίπλα στον άλλον».

Στο δικό του top-5 όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα τοποθέτησε τους: «Κορυφαία πεντάδα στην Ευρωλίγκα: Διαμαντίδης, Σπανούλης, Ναβάρο, Πρίντεζης και θα… σκεφτώ για πεντάρι.»

Για το ποιον παίκτη θα «έκλεβε» από τον Παναθηναϊκό και τις ομάδες της Ευρώπης: «Θα έπαιρνα τον Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό και τον Τζον Μπράουν την Ούνικς».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς