24 C
Athens

Ο προπονητής της Σέριφ παραιτήθηκε για να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας στον πόλεμο!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Σερίφ Τιρασπόλ, ομάδας στην οποία αγωνίζονται ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Στέφανος Ευαγγέλου, ανακοίνωσε ο Γιούρι Βέρνινταμπ.

Ο 56χρονος Ουκρανός τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε για πρώτη φορά μολδαβική ομάδα στους ομίλους του Champions League, σημειώνοντας την ιστορική νίκη επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά λίγο μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα στο Europa League αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του, αφήνοντας το αγωνιστικό κομμάτι και την καριέρα του σε δεύτερη μοίρα καθώς για τον ίδιο και τους συμπατριώτες του προέχει η προστασία της πατρίδας μετά την ρωσική εισβολή.

Μάλιστα, η αιτία της παραίτησης του Βέρνινταμπ, ήταν επειδή αποφάσισε να καταταχθεί στον ουκρανικό στρατό, προκειμένου να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του στον πόλεμο με τη Ρωσία, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ουκρανίας.

Ο Βέρνινταμπ έχει γεννηθεί στο Ζίτομιρ, μια πόλη στα βόρεια της Ουκρανίας κι επέστρεψε από το πρωί της Δευτέρας στη χώρα του, για να συμμετάσχει και να ενισχύσει στις επιχειρήσεις του ουκρανικού στρατού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς