18.9 C
Athens

Το ευχάριστο νέο της ημέρας: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι η γυναίκα του Σάκχοφ εν μέσω πολέμου στο Κίεβο

Τελικά ακόμα και στις πιο σκοτεινές ημέρες μπορείς να βρεις μία αχτίδα φωτός. Για τον Εβγέν Σάκχοφ οι τελευταίες ημέρες αποτέλεσαν ίσως την πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του.

Η ετοιμόγεννη σύζυγός του βρισκόταν σε καταφύγια πολέμου στο Κίεβο όντας έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ο ίδιος «αναγκασμένος» κι επίσης εγκλωβισμένος στην Ελλάδα να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Ωστόσο η ζωή φρόντισε να τους χαμογελάσει μέσα στη φρίκη του πολέμου ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, με τη σύζυγο του Ουκρανού μέσου να φέρνει στη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τον άσο της Ένωσης να δηλώσεις ανακουφισμένος, ευλογημένος και πανευτυχής στο Instagram.

Βέβαια η απόσταση ακόμα τους χωρίζει αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί τρόπος ώστε η σύζυγος Σάκχοφ να πετάξει για την Ελλάδα ώστε να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Το μήνυμα του Σάκχοφ στο Instagram:

«Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς