18.6 C
Athens

Με στόχο τα δύο στα δύο απέναντι στην Τουρκία η Εθνική

Μέσα σε λίγες ημέρες, Ελλάδα και Τουρκία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με το τζάμπολ αυτή τη φορά να έχει οριστεί στο «Σινάν Ερντέμ» (28/2, 19.00).

Την περασμένη Παρασκευή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους παίκτες του Ορχούν Ενέ, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (72-71) και σήμερα οι δύο ομάδες αναμετρώνται ξανά για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

https://athlosnews.gr/ellada-tourkia-72-71-dramatiko-finale-kai-spoudaia-niki-gia-tin-ethniki/

Η Εθνική ταξίδεψε με 13 παίκτες στην Πόλη, αλλά ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έμεινε τελικά εκτός 12άδας. Την ελληνική 12άδα αποτελούν οι: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, που μέχρι στιγμής μετρά δύο νίκες και μία ήττα στα προκριματικά, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου (εκκρεμεί η αναμέτρηση Λευκορωσίας – Μεγάλης Βρετανίας), ενώ η Τουρκία, από την πλευρά της, έχει μία νίκη και δύο ήττες.

Στη β’ προκριματική φάση προκρίνονται οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς