24.6 C
Athens

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρό του ουκρανικού λαού και στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου

Μέσα σε αυτό το εμπόλεμο κλίμα οδύνης εν έτει 2022 η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media στέκεται στο πλευρό του ουκρανικού λαού που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «ελπίζουμε να επικρατήσει η ειρήνη»

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας έχει σκορπίσει τρόπο, στενοχώρια, πανικό και συναισθήματα συμπόνιας σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη σκέψη όλων να βρίσκονται στους ανθρώπους που κρύβονται στα καταφύγια και τον άμαχο πληθυσμό που αναγκάζεται να απομακρυνθεί από τη χώρα του.

Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα οδύνης εν έτει 2022 η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media στέκεται στο πλευρό του ουκρανικού λαού που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «ελπίζουμε να επικρατήσει η ειρήνη».

Αναλυτικά η ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο Twitter:

«Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον λαό της Ουκρανίας. Ελπίζουμε ότι αυτός ο φρικτός πόλεμος θα σταματήσει και θα επικρατήσει η ειρήνη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς