19.7 C
Athens

Επική ατάκα Λάμπαρντ για το χέρι του Ρόδρι: «Θα έδινε πέναλτι μέχρι και η 3 ετών κόρη μου» (vid)

Η φάση της αγωνιστικής στην Premier League δεν αποκλείεται να κρίνει και τη μοίρα ενός ολόκληρου πρωταθλήματος, με την Έβερτον να φωνάζει δικαίως για ένα πέναλτι που ποτέ δεν της δόθηκε σε χέρι του Ρόδρι εντός της μεγάλης περιοχής και τη Σίτι να «κλέβει» τη νίκη στην αμέσως επόμενη φάση και να διατηρείται στο +6 από την δεύτερη Λίβερπουλ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν πήρε και πολύ ψύχραιμα τη φάση στην οποία τα Ζαχαρωτά ξεκάθαρα αδικήθηκαν και στη συνέντευξη Τύπου «ξέσπασε» λέγοντας ότι μέχρι και η 3 ετών κόρη του κατάλαβε ότι υπάρχει παράβαση σε μία φάση που δύσκολα θα ξεχαστεί και ίσως «στοιχειώνει» για πάντα την ομάδα του Μέρσεσαϊντ, εφόσον στο φινάλε δεν κατορθώσει να μείνει στην «μεγάλη» κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λάμπαρντ:

«Έχω μια κόρη τριών ετών στο σπίτι που μπορεί να σου πει ότι ήταν πέναλτι. Δεν αστειεύομαι. Είμαστε σε μια κατάσταση στην οποία εμείς βρισκόμαστε στα χαμηλά της βαθμολογίας και η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί το πρωτάθλημα. Οπότε όλα είναι σημαντικά και κάθε φάση κρίσιμη. Όταν έχεις ένα σύστημα το οποίο σου επιτρέπει να δεις το πέναλτι τότε είναι η πιο εύκολη απόφαση να δεις ότι ήταν χέρι. Είναι καθαρό πέναλτι. Έχεις δύο λεπτά για να το δεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς