22.4 C
Athens

«Έκλεισε» Αντωνιάδου ο Παναθλητικός

«Έρχομαι σε μια ομάδα η οποία έχει σημαντική διαδρομή στο γυναικείο μπάσκετ» τόνισε η 20χρονη παίκτρια

Ο Σοφία Αντωνιάδου ανακοινώθηκε από τον Παναθλητικό Συκεών και ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους.

Η 20χρονη γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Άρη. Πλέον, θα τεθεί στη διάθεση της Βιβής Διαβολεμένου, τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ίδια να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθλητικού:

«Έρχομαι σε μια ομάδα η οποία έχει μια σημαντική διαδρομή στο γυναικείο μπάσκετ, ενώ η πορεία της τα τελευταία έτη τόσο στο γυναικείο όσο και στα υπόλοιπα τμήματα ανάπτυξης και υποδομών είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη. Το πλάνο της φετινής χρονιάς με την προώθηση αρκετών νέων κοριτσιών με πολύ ταλέντο και όρεξη σε συνδυασμό με την παρουσία κάποιων πολύ έμπειρων αθλητριών θέλω να πιστεύω ότι θα φέρει επιτυχίες στο σύλλογο, αλλά και προοπτικές για το μέλλον».

Η ανακοίνωση: «O Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένειά του την Σοφία Αντωνιάδου (20 ετών, 1.78, guard) η οποία την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ τα προηγούμενα έτη αγωνιζόταν στον Άρη. Η Αντωνιάδου είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθλητικού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν κι άλλες σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της Βιβής Διαβολεμένου. Καλώς ήρθες, Σοφία Αντωνιάδου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς