30.4 C
Athens

Super League: Ματς – παγίδες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ντέρμπι με φόντο τα play-off στη Λεωφόρο

Με την 25η αγωνιστική της Super League 1 να μπαίνει στην τελική της ευθεία ρίχνονται σήμερα (27/02) στη μάχη οι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος, με τα φώτα να πέφτουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Με την 25η αγωνιστική της Super League 1 να μπαίνει στην τελική της ευθεία ρίχνονται σήμερα (27/02) στη μάχη οι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος, με τα φώτα να πέφτουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι Πράσινοι αναζητούν νίκη τετράδας καθώς πλέον νιώθουν καυτή την ανάσα του Άρη που με τη χθεσινή του νίκη στην Τρίπολη τον «έπιασε» στους 36 βαθμούς. Με τις σημαντικές απουσίες των Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο το «τριφύλλι» απέναντι στην ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη που αναθάρρησε μετά τη νίκη της κόντρα στον ΠΑΣ την περασμένη Κυριακή σε μία περίοδο και έναν μήνα που όλα της πήγαν στραβά.

Σέντρα στις 19:30 στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θα φιλοξενεί τον αξιόμαχη αλλά ελλιπή ΟΦΗ με σκοπό να βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και να διατηρηθεί σε απόσταση 11 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που μετά τη μεγάλη του ευρωπαϊκή βραδιά με τη Μίντιλαντ θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό (17:15), που με τη σειρά του «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής θα κλείσει αύριο με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία στη σκιά της τιμωρίας των -5 βαθμών στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, που πλέον βλέπει τα play-off να απομακρύνονται.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς