17.2 C
Athens

Τσιτσιπάς και Λόπες κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του Ακαπούλκο (vid)

Στον τελικό το ελληνοισπανικό δίδυμο επικράτησε σε λιγότερο από 1,5 ώρα των Αρεβάλο / Ρόχερ με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και σήκωσε την κούπα, που αποτελεί το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν για τον Έλληνα πρωταθλητή, όπως και το παρθενικό του σε τουρνουά διπλού

Το καλύτερο «φάρμακο» για έναν αποκλεισμό είναι η άμεση απάντηση με μία επιτυχία. Αυτό φρόντισε να κάνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Ακαπούλκο στο Μεξικό κατακτώντας τον τίτλο στο διπλό, παρέα με τον Ισπανό Φελισιάνο Λόπες.

Στον τελικό το ελληνοισπανικό δίδυμο επικράτησε σε λιγότερο από 1,5 ώρα των Αρεβάλο / Ρόχερ με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και σήκωσε την κούπα, που αποτελεί το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν για τον Έλληνα πρωταθλητή, όπως και το παρθενικό του σε τουρνουά διπλού.

Οι δύο τενίστες δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα σετ, ήταν σοβαροί και σχεδόν αλάνθαστοι στο δεύτερο και με την άψογη συνεργασία – χημεία τους καθόλη τη διάρκεια του μίνι τουρνουά φεύγουν με χαμόγελα από το Μεξικό παρά τον άδοξο αποκλεισμό τους στο μονό λίγες ημέρες νωρίτερα (ο «Στεφ» είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά από τον Νόρι).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΕ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΛΟΠΕΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς