19.9 C
Athens

Γκέλα ολκής για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, τρίποντο-χρυσάφι για τη Νιούκαστλ (vid)

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε απογοητευμένη από το Ολντ Τράφορντ αφού έμεινε στο 0-0 με τη Γουότφορντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μετρούν τρεις ισοπαλίες και αυτή απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας είναι και εκείνη που… ενοχλεί περισσότερο.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ μπορεί να είχε την κατοχή και την υπεροχή, αλλά οι πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες της ήταν ελάχιστες. Κορυφαία το χαμένο τετ α τετ του Μπρούνο Φερνάντες στο πρώτο μέρος, με τη Γουότφορντ να κλείνει τους χώρους υποδειγματικά και να προκαλεί νευρικότητα και εκνευρισμό στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του.

Με δύο παιχνίδια λιγότερα, η Μπέρνλι βρίσκεται στο -2 από τη Λιντς που είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η ανεβασμένη ομάδα του Ντάις έμεινε στο 1-1 στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με το γκολ του Σλουπ στο 9′ έπειτα από την υπέροχη ασίστ του Ολίζ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με αυτογκόλ που σημείωσε ο Μιλιβόγεβιτς στην προσπάθεια να κόψει την μπάλα με τάκλιν.

Η Νιούκαστλ έκανε άλμα για την παραμονή της στο Λονδίνο απέναντι στην Μπρέντφορντ επικρατώντας με 2-0. Η αποστολή της έγινε πιο εύκολη όταν ο Ντα Κόστα αποβλήθηκε νωρίς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ζοέλιντον στο 33′ έκανε το 0-1 με το δεύτερο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Γουίλοκ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Παρασκευή 25/2

Σαουθάμπτον – Νόριτς 2-0 (36’ Άνταμς, 88’ Ρομέου)

Σάββατο 26/2

Λιντς – Τότεναμ 0-4 (10′ Ντόχερτι, 15′ Κουλουσέφσκι, 27′ Κέιν, 85′ Σον)

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι 1-1 (9′ Σλουπ / 46′ αυτ. Μιλιβόγεβιτς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ 0-0

Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ 0-2 (33′ Ζοέλιντον, 44′ Γουίλοκ)

Μπράιτον – Άστον Βίλα 0-2 (17′ Κας, 68′ Γουότκινς)

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 27/2

Γουέστ Χαμ – Γουλβς (16:00)

Τετάρτη 16/3

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (22:15)

*Αναβλήθηκε το Τσέλσι – Λέστερ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς