20.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Κόκκινος συναγερμός για Μάριν και Ταχτσίδη

Από τα… βαριά συμβόλαια των Μάρκο Μάριν και Παναγιώτη Ταχτσίδη θέλει να αποδεσμευτεί ο Ολυμπιακός, ενώ η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο φινάλε της

Το έχουν ξαναζήσει πολλές φορές αυτό το «έργο» στον Ολυμπιακό, όπως συμβαίνει και τώρα με τους Μάρκο Μάριν και Παναγιώτη Ταχτσίδη, για τους οποίους έχει ανάψει κόκκινος συναγερμός.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν στυλωθεί στα…βαριά τους συμβόλαια και ενώ η μεταγραφική περίοδος λήγει σε τρεις μέρες. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τους παραχωρήσει, αφού για λόγους χαρακτήρα περισσότερο δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό περίμεναν μέχρι τώρα κάποια πρόταση για να αποζημιωθούν, καθώς είχαν πληρώσει τις Τσέλσι και Τορίνο για να τους αποκτήσουν και τώρα έχει… βαρέσει συναγερμός. Έτσι, όπως βαδίζει η κατάσταση και παρά τις συναντήσεις που έχουν γίνει με τους ατζέντηδές τους, τα πράγματα δείχνουν δύσκολα και οι σχέσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές είναι στο χειρότερο σημείο.

Ο Μάριν ξεκίνησε κανονικά φέτος προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, αρνούμενος να αποχωρήσει οικειοθελώς είτε στον Ερυθρό Αστέρα, είτε σε κάποια ομάδα από την Κίνα και τις ΗΠΑ, που του προσέφεραν παχυλό συμβόλαιο.

Για τον Ταχτσίδη τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους από πέρυσι και μπήκε στη «μαύρη λίστα» για το ξενύχτι του, έπειτα από την συντριβή του Ολυμπιακού με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι μεταγραφές τελειώνουν στο φινάλε του Αυγούστου και στον Ολυμπιακό προσπαθούν να βρούνε λύση και δεν είναι τα μόνα… αγκάθια, αλλά αποτελούν τα μεγαλύτερα.

Συναγερμός έχει χτυπήσει και για την παραχώρηση του Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μαρτίνς στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο κατάλογος με τους κομμένους περιλαμβάνει και τους Αντρέ Μαρτίνς, Γιάννη Γιαννιώτα, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς