15.7 C
Athens

Ολυμπιακός Β’: Με Φορτούνη, Ανδρούτσο και Καρμπόβνικ βασικούς κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Μαζί με τον Φορτούνη, στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού Β' για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (14:45) συμπεριλήφθηκαν και οι Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, που λογικά δεν υπολογίζονται στο συγκεκριμένο στάδιο της σεζόν από τον Πορτογάλο τεχνικό

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ξανά εδώ! Μετά την πρώτη του συμμετοχή έπειτα από σχεδόν 8 μήνες και το τέρμα του απέναντι στα Τρίκαλα πριν δύο εβδομάδες ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού προβάρει ξανά τη φανέλα βασικού της Β’ ομάδας, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να του δίνει κι άλλα πολύτιμα λεπτά στα πόδια του προκειμένου να επιστρέψει όσο πιο άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας των Ερυθρολεύκων.

Μαζί με τον Φορτούνη, στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού Β’ για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (14:45) συμπεριλήφθηκαν και οι Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, που λογικά δεν υπολογίζονται στο συγκεκριμένο στάδιο της σεζόν από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας:

Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Φορτούνης, Μαρίνος, Βοίλης, Σουρλής, Πινακάς.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς