24.6 C
Athens

Τούχελ: Μας επηρεάζουν και μας ανησυχούν οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον Αμπράμοβιτς

Η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει «παγώσει» τα πάντα και τους πάντες στον πλανήτη σε μία τραγική εξέλιξη που μας γυρίζει σε άλλες εποχές και σίγουρα «αμαυρώνει» ακόμη περισσότερο την κοινωνία του σήμερα.

Φυσικά, η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί εδώ και δύο ημέρες στην Ουκρανία μετά την έφοδο των ρωσικών στρατευμάτων έχει επηρεάσει και τον χώρο του ποδοσφαίρου με πολλούς παίκτες και ομάδες να δηλώνουν τη στήριξή τους στο Κίεβο και να ζητούν να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση που μόνο κακό κάνει στην κοινωνία του σήμερα αλλά και του αύριο.

Σε δηλώσεις του με αφορμή αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα αλλά και αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν την Βρετανία να ζητάει την απαγόρευση επιχειρηματικών κινήσεων του Αμπράμοβιτς στα εδάφη της, καθώς και την άμεση απεμπλοκή του από την Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ ήταν ειλικρινής και ξεκαθάρισε πως η όλη κατάσταση έχει προκαλέσει ανησυχία – αβεβαιότητα στην ομάδα του αλλά και γενικότερα στις τάξεις της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως:

«Δεν θα πρέπει να προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Θα ήθελα πάρα πολύ ν’ αποφύγω ν’ απαντήσω, ωστόσο, είμαστε όλοι ενήμεροι για της εξελίξεις και φυσικά όλο αυτό μας αποπροσανατολίζει και μας επηρεάζει μέχρι ενός βαθμού. Αντιλαμβάνομαι την κριτική που γίνεται στον σύλλογο αυτές τις μέρες…».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς