16.5 C
Athens

Αστέρας – Άρης: Όλα ή τίποτα με φόντο το… CAS

Αστέρας και Άρης συνθέτουν ίσως το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της 25ης αγωνιστικής στη Super League 1, καθώς μετά τη μεταξύ τους μάχη θα κριθεί -κατά μεγάλο βαθμό- το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την εξάδα και τα play-off

Αστέρας και Άρης συνθέτουν ίσως το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της 25ης αγωνιστικής στη Super League 1, καθώς μετά τη μεταξύ τους μάχη θα κριθεί -κατά μεγάλο βαθμό, μετά και τη χθεσινή τιμωρία του -5 στον ΠΑΣ- το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την εξάδα και τα play-off.

Τη στιγμή που οι Κίτρινοι βρίσκονται σε στάση αναμονής για την απόφαση του CAS αναφορικά με την υπόθεση Λάσκοφ και τους 6 χαμένους βαθμούς, οι Αρκάδες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και με πιθανή νίκη να «κλέψουν» το ευρωπαϊκό εισιτήριο από Θεσσαλονικείς και Γιαννιώτες.

Παράλληλα, ο Άρης του Χερμάν Μπούργος, πλέον, πήρε νίκη ψυχολογίας και με πειστική εμφάνιση μεσοβδόμαδα απέναντι στον Ατρόμητο και πάει με αυτοπεποίθηση στην Τρίπολη για το πιο κομβικό ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά πλάνα των ομάδων, οι φιλοξενούμενοι στο «Θ. Κολοκτρώνης» αναμένεται να παραταχθούν με συνταγή… Ατρομήτου και σήμερα, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς επιφυλάσσει εκπλήξεις και επιθετικό πλάνο για τη δική του ομάδα.

Πιθανές συνθέσεις των δύο μονομάχων:

Για τον Αστέρα: Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Σόνι, Σίτο, Μπαράλες.

Για τον Άρη: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Καμαρά.

Σέντρα στις 17:15 στην Αρκαδία με διαιτητή τον Πορτογάλο Κορέιρα και βοηθούς τους κ.κ. Μεϊντάνα, Ψαρρή, με τέταρτο τον κ. Τζήλο. Στο VAR θα βρίσκονται οι κ.κ. Νόμπρε κι Μωυσιάδης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς