17.2 C
Athens

Πλήρωσε τα λάθη του κι έμεινε εκτός από τον τελικό του Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς

Μετά από 1 ώρα και 18 λεπτά αγώνα ο Τσιτσιπάς υπέπεσε σε 23 αβίαστα λάθη, είχε πολλαπλά προβλήματα στο σερβίς του, που τον οδήγησαν στο να χάσει τη συγκέντρωσή του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και εντέλει να μείνει εκτός τελικό από ένα τουρνουά που έδειχνε να του ταιριάζει απόλυτα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «μπλόκαρε» ξανά στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Ο Έλληνας τενίστας την «πλήρωσε» όπως και η Μαρία Σάκκαρη στο Κατάρ γνωρίζοντας έναν «κρύο» αποκλεισμό από τον τελικό στο τουρνουά του Ακαπούλκο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Βρετανό Κάμερον Νόρι που βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά ακυρώνοντας κάθε ατού του Στέφανου.

Μετά από 1 ώρα και 18 λεπτά αγώνα ο Τσιτσιπάς υπέπεσε σε 23 αβίαστα λάθη, είχε πολλαπλά προβλήματα στο σερβίς του, που τον οδήγησαν στο να χάσει τη συγκέντρωσή του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και εντέλει να μείνει εκτός τελικό από ένα τουρνουά που έδειχνε να του ταιριάζει απόλυτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Ράφα Ναδάλ, που προκρίθηκε στον τελικό, πάρει τον τίτλο, τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πέσει από το Νο.4 στο Νο.5 του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς