18.3 C
Athens

Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη 2-1: Ο Μαυροπάνος ήπιε ξανά το πικρό ποτήρι στο τέλος

Για πρώτη φορά μετά τις 11 Δεκεμβρίου η Στουτγκάρδη έφτασε κοντά σε ένα πολύ μεγάλο διπλό που θα αναπτέρωνε την ψυχολογία της στη μάχη για την παραμονή. Ωστόσο, η Χόφενχαϊμ ήταν εκείνη που τελικά εντός έδρας μπόρεσε να σταματήσει την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου (βασικός σε όλη την αναμέτρηση) και με το 2-1 να την αφήσει στο -2 από την απευθείας παραμονή (με ματς λιγότερο).

Όπως και κόντρα στην Μπόχουμ (1-1) έτσι και με τη Χόφενχαϊμ, οι φιλοξενούμενοι έχασαν στα τελευταία λεπτά τη νίκη μέσα από τα χέρια τους και μάλιστα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήρθε με πικρό τρόπο.

Η Στουτγκάρδη προηγήθηκε στο 58′ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Κάλαϊτζιτς έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Εντό στο δεύτερο με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Όλα καλά μέχρι το 85′.

Ο Μπαουμγκάρντνερ ισοφάρισε σε εκείνο το λεπτό και οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν να αρκούνται απλώς με την ισοπαλία και για αυτό δικαιώθηκαν στο 90′. Ο Μπρουν Λάρσεν σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπαουμγκάρντνερ και πάλι με φοβερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς