17.8 C
Athens

Ολυμπιακός πόλο Γυναικών: Χωρίς Διαμαντοπούλου στην Ουγγαρία για την πρόκριση στο F4

Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκριση στο Final-4 της LEN Euroleague είναι ο Ολυμπιακός, με την ομάδα πόλο Γυναικών να βρίσκεται στη Βουδαπέστη για τον επαναληπτικό της φάσης των «8» απέναντι στην Ντουναϊσβάρος.

Συγκριτικά με το πρώτο ματς στην αποστολή επιστρέφει η Μαργαρίτα Πλευρίτου, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Τριχά, Διαμαντοπούλου και Τορνάρου.

Αναλυτικά, η αποστολή: Σλίκινγκ, Κρίστμας, Ξενάκη, Ελ. Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Σταματοπούλου, Ράνεϊ, Β. Πλευρίτου, Κανετίδου, Χαλδαίου, Δουρέκα, Ελευθεριάδου

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με (14-9) και αυτά τα πέντε γκολ διαφορά αποτελούν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει της αυριανής (26/2) ρεβάνς. Σε περίπτωση ήττας στην Ουγγαρία με έξι τέρματα από την Ντουναϊσβάρος, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Final-4 του LEN Trophy.

«Το ματς στην Ουγγαρία με την Ντουναϊσβάρος είναι, πραγματικά, πολύ σημαντικό. Σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σκληροί και επιθετικοί, θα παίξουμε για τη νίκη. Οι αντίπαλοι, με τη βοήθεια της έδρας τους, θα προσπαθήσουν να μειώσουν τη διαφορά των πέντε τερμάτων, αλλά είμαι σίγουρος, ότι οι παίκτριες μου θα πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη», υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής των Ερυθρολεύκων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς