24 C
Athens

Εισαγγελική παρέμβαση για το ντροπιαστικό πανό στην Τούμπα και διαταγή για οπτικό υλικό από τις κάμερες

από την πλευρά του Εισαγγελέα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν και οι κάμερες του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να βρεθούν άμεσα αυτοί που ανέβασαν το συγκεκριμένο πανό (σ.σ. «Αδέρφια κρατάτε γερά») και να τους απαγορευθεί επ' αόριστον η είσοδος στα γήπεδα της χώρας

Το εμετικό πανό στήριξης προς τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη που αναρτήθηκε στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα, μετά και τη σχετική αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

https://athlosnews.gr/pae-paok-perithoriaka-kai-kataptysta-pano-pou-den-echoun-thesi-stin-omada/

Άμεση ήταν η αντίδραση του Εισαγγελέα για το επίμαχο πανό που σε μεγάλο βαθμό επισκίασε την ευρωπαϊκή επιτυχία και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Conference League.

Mάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ από την πλευρά του Εισαγγελέα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν και οι κάμερες του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να βρεθούν άμεσα αυτοί που ανέβασαν το συγκεκριμένο πανό (σ.σ. «Αδέρφια κρατάτε γερά») και να τους απαγορευθεί επ’ αόριστον η είσοδος στα γήπεδα της χώρας. Για τον κάθε Άλκη, οι ανεγκέφαλοι δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία γενικότερα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς