24 C
Athens

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό που ντροπιάζουν τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας»

Θέση για το εμετικό πανό που ανέβηκε στα κάγκελα της Θύρας 4 και ανέγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά» αναφερόμενο προφανώς στους προφυλακιστέους και υπεύθυνους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού οπαδούς του ΠΑΟΚ πήρε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ λίγες ώρες μετά την πρόκριση επί της Μίντιλαντ στο Conference League.

Συγκεκριμένα οι Ασπρόμαυροι καταδίκασαν αυτή την πράξη και με έντονο ύφος ξεκαθάρισαν ότι «κάποιοι που νομίζουν ότι είναι μεγαλύτεροι από τον ΠΑΟΚ δεν εκφράζουν τα εκατομμύρια των φιλάθλων της ομάδας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς