18.1 C
Athens

Λουτσέσκου: Δεν είχαμε προετοιμαστεί για πέναλτι, σκέφτομαι τον πατέρα μου στο Κίεβο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον τρόπο πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League.

Ο Ρουμάνος υποστήριξε πως δεν είχε προετοιμάσει την ομάδα του για τη διαδικασία των πέναλτι, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση απέναντι στη Μίντιλαντ ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV και στον πατέρα του, Μιρτσέα, που βρίσκεται στο Κίεβο την ώρα που η Ουκρανία βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία.

 

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι δίκαιη πρόκριση με έντονα συναισθήματα. Είναι μία δίκαιη πρόκριση, σκέφτομα πρώτα απ’ όλα την κλήρωση και μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαι χαρούμενος, πρέπει να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, να ετοιμάσω το παιχνίδι και να περάσω αυτό το μήνυμα στους παίκτες μου. Αυτή είναι ζωή μου. Σκέφτομαι τον πατέρα μου. Είναι στο Κίεβο, μιλήσαμε τρεις φορές. Το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν να προκριθούμε, για να νιώθει χαρούμενος.

Για το αν είχε προετοιμάσει την ομάδα του για τα πέναλτι: «Όχι γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, σημασία έχει η προσωπικότητα των παικτών, αυτοί που θα αναλάβουν την εκτέλεση να είναι έτοιμοι, δεν έχει να κάνει με την προπόνηση, δεύτερον έχουμε καλούς εκτελεστές. Οπότε όχι δεν την προετοίμασα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς