17.2 C
Athens

Τζιμσίτι: Η αντιπαλότητα Αλβανίας και Ελλάδας δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο

Ο Μπεράτ Τζιμσίτι ήταν ο σκόρερ των δύο γκολ της Αταλάντα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Μπέργκαμο και την Τετάρτη (23/2) βρέθηκε στο πλευρό του προπονητή του στη συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη.

Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός υποστήριξε πως του αρέσει να σκοράρει ωστόσο αυτό που πρώτα τον ενδιαφέρει είναι να διαφυλάξει την άμυνά του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Υπάρχει μία αντιπαλότητα ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα, αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν μπαίνω σε πολιτικά ζητήματα. Χρειαζόμαστε τη νίκη, μου αρέσει που ακούω ότι είμαι ο γκολτζής του Europa League αλλά πάνω απ’ όλα μετράει η νίκη. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικά στο γήπεδό του και αυτό θα κάνει, είναι μία ομάδα που βάζει γκολ και περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από το Μπέργκαμο.

Αφήνουμε πίσω την ήττα από την Φιορεντίνα, μιλήσαμε μεταξύ μας και θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε τη νίκη. Μου αρέσει να παίζω πιο επιθετικά, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι αμυντικός. Αν βρω χώρους προσπαθώ να προωθούμαι και να βοηθώ και επιθετικά. Η διοργάνωση είναι πολύ δυνατή, συμφωνώ με τον Βατσλίκ ότι όποιος περάσει μπορεί να κάνει την έκπληξη, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε ποιος από τους δυο μας θα προκριθεί»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς