24.7 C
Athens

«Σφαγή» στον πίνακα της Σούπερ Λιγκ

Δέκα διαιτητές αποτελούν παρελθόν από την πρώτη επαγγελματική κατηγορία

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα ήταν παρών στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και έδωσε τους νέους πίνακες διαιτησίας για να εγκριθούν. Καρατομήθηκαν οι διεθνείς διαιτητές Καλογερόπουλος (Αθηνών), Αρετόπουλος (Τρικάλων) και Μάνταλος (Καβάλας). Εκτός έμειναν και Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Μπλάνας (Μεσσηνίας). Πριν από λίγο καιρό ο Θάνος είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την ενεργό δράση. Στη Φούτμπολ Λιγκ υποβιβάστηκαν ο Καραντώνης (Ημαθίας), ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου), ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) και ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής). Τα εννέα νέα πρόσωπα στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία είναι οι: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βρέσκας (Πιερίας), Μανούχος (Αργολίδας), Λάμπρου (Ευβοίας), Τάσης (Ηπείρου), Κοτσάνης (Δράμας), Φωτιάδης (Καστοριάς), Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Φωτιάς (Πέλλας).

Ο πίνακας των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας στελεχώνεται πλέον από 23 άτομα:

Ευαγγέλου (Αθηνών), Παπαπέτρου (Αθηνών), Μανούχος (Αργολίδας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Κουτσιαύτης (Αρτας), Κοτσάνης (Δράμας), Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Λάμπρου (Εύβοιας), Τάσης (Ηπείρου), Κομίνης (Θεσπρωτίας), Σκουλάς (Θεσσαλίας), Κουμπαράκης (Θράκης), Φωτιάδης Φ (Καστοριάς), Σέζος (Κιλκίς), Τζήλος (Λάρισας), Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Τσαμούρης (Πειραιά), Φωτιάς (Πέλλας), Βρέσκας (Πιερίας), Γρατσάνης (Τρικάλων), Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Παρέμεινε ο Κομίνης

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται μεγάλη έκπληξη καθώς σχεδόν όλοι θεωρούσαν «τελειωμένο» τον διεθνή ρέφερι μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά και την αντικατάσταση του αργότερα στον αγώνα Πανιώνιος – Λεβαδειακός. Ωστόσο ο Περέιρα και οι συνεργάτες του είχαν διαφορετική άποψη και αποφάσισαν να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία. Το αν θα τον προτείνει ξανά η ΕΠΟ για διεθνή θα το δούμε τον Σεπτέμβριο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς