17.8 C
Athens

Μαρτίνς: Είμαστε καλύτεροι στην έδρα μας, να έχουμε συγκέντρωση στις στημένες φάσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε αποτελεσματικότητα και προσήλωση στο πλάνο εξηγώντας πως με την παρουσία του κόσμου, οι Ερυθρόλευκοι είναι ικανοί να προκριθούν απέναντι στην Αταλάντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τον τρόπο που θα προσεγγίσει τη ρεβάνς με την Αταλάντα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε συγκέντρωση στις στημένες φάσεις και αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα φτιάξουν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως το πλάνο σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου είναι ικανά να φέρουν την πρόκριση στον Πειραιά!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν θα επιλέξει διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τον αγώνα για τον Εμβιλά και άλλα προβλήματα: «Ο Εμβιλά είναι διαθέσιμος, είναι καλά και έτοιμος, όπως και ο Γκάρι, είμαστε οκ. Υπάρχει μία στρατηγική που θέλουμε να είμαστε προσηλωμένοι και να έχουμε αποτελεσματικότητα. Πιο σημαντικά στοιχεία από το σύστημα που θα επιλέξουμε».

Για ελπίδα για καλύτερο αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο: «Νομίζω πως το 2-1 δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι πιο καλός στην έδρα του, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί, και με τον κόσμο μας στο πλάι θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

https://athlosnews.gr/olybiakos-kanonika-o-emvila-me-atalanta/

Για το τι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί και αν του θυμίζει το ματς με τη Μίλαν: «Υπάρχουν δύο ομοιότητες, ότι θέλουμε τη νίκη και δύο γκολ περισσότερα από τον αντίπαλο. Οι ομάδες είναι διαφορετικές, όπως και το παιχνίδι. Η ομάδα μας πρέπει να είναι αποτελεσματική και να έχει καλή αντίδραση όταν χάνει την μπάλα. Να διακόψουμε τις μεταβιβάσεις του αντιπάλου. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις στημένες φάσεις. Η αποτελεσματικότητα είναι σημαντική, είχαμε δυο χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ματς, δεν πρέπει να αφήνουμε να χάνονται. Θα έχουμε και αύριο τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για το αν είναι παγίδα για τον αντίπαλο ότι πάει για δύο αποτελέσματα: «Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η Αταλάντα προκρίνεται και με ισοπαλία, είμαι πεπεισμένος ότι αύριο ο Ολυμπιακός θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και με την παρουσία των φιλάθλων του θα νικήσει».

Για το αν θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και για τη διαιτησία: «Αύριο θα δείτε πώς θα παίξουμε. Ό,τι σχολίασα, το έκανα μετά το τέλος του πρώτου ματς, πιστεύω ότι θα υπάρχει καθαρή και δίκαιη διαιτησία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς