20.5 C
Athens

Ντόρσεϊ: Μείναμε πίσω από τον κορωνοϊό, οι πανηγυρισμοί για το Κύπελλο τελείωσαν

Ο MVP του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, επεσήμανε την ανάγκη που υπάρχει για ακόμα περισσότερες νίκες στη Euroleague τώρα που ακολουθεί ο Μάρτιος ο οποίος θα είναι ένας ακόμα δύσκολος μήνας.

Ο ομογενής γκαρντ τόνισε πως άπαντες στον σύλλογο άφησαν πίσω τους το γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου και επικεντρώνονται στην Αρμάνι που αναμφίβολα είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με την Αρμάνι: «Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα που τον τελευταίο καιρό παίζει ακόμα καλύτερα. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Έχουμε κάνει την απαραίτητη κατασκοπεία μας. Πλέον κάθε παιχνίδι από δω και πέρα έχει μεγάλη σημασία. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μήνες με πολύ δύσκολα παιχνίδια και ουσιαστικά θα κρίνουν την κατάταξη. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς, επιτέλους θα παίξουμε και με ακόμα περισσότερο κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου μας. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε κι είναι πολύ σημαντικό είναι η έδρα μας μέχρι και το τέλος της σεζόν».

Για το αν η κατάκτηση του Κυπέλου μπορεί να είναι παγίδα πριν από την Αρμάνι: «Όχι δεν είναι παγίδα! Διασκεδάσαμε, πανηγυρίσαμε τον τίτλο μόνο το βράδυ της Κυριακής πλέον γυρίσαμε εδώ και συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Αν χαλαρώσουμε για μια – δύο εβδομάδες μπορεί και να μην μπούμε στα πλέι οφ, άρα δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ξεκούραση ούτε για πολλούς πανηγυρισμούς».

Για το πως νιώθει ο ίδιος πλέον: «Πέρασα κι εγώ κορωνοϊό κόλλησα, όπως και τα περισσότερα μέλη της ομάδας. Αυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα για την ομάδα, μείναμε πίσω. Επηρεάστηκα κι εγώ, όμως πλέον όλα αυτά έχουν μείνω πίσω, όλοι αισθανόμαστε καλύτερα και πλέον θα είμαστε όλο και καλύτεροι μέχρι το τέλος της σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς