23.8 C
Athens

Με θρύλους του ελληνικού μπάσκετ η παρουσίαση του νέου χορηγού της Εθνικής ομάδας

Την εμπορική συμφωνία της με τον ΟΠΑΠ, τον νέο κεντρικό χορηγό των Εθνικών ομάδων, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων η ΕΟΚ.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις των αντιπροσωπευτικών ομάδων ανδρών και γυναικών, με το λογότυπο του νέου χορηγού στο επίκεντρο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν σπουδαία ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και θρύλοι της Εθνικής ομάδας, όπως ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Νίκος Φιλίππου, ο Νίκος Σταυρόπουλος, καθώς και οι Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Παπανικολάου, Κώστας Παταβούκας, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Τσαρτσαρής, Θοδωρής Παπαλουκάς και Ευθύμης Ρεντζιάς.

Την Εθνική ομάδα εκπροσώπησαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μαζί με τους Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Λούντζη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και τον τιμ μάνατζερ Νίκο Ζήση, ενώ το «παρών» εκ μέρους της Εθνικής γυναικών έδωσαν οι Σοφία Κλιγκοπούλου, Τούλα Καλέντζου και Άννυ Κωνσταντινίδου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα εγκαινιάζεται μια πάρα πολύ σημαντική συνεργασία. Ο οργανισμός του ΟΠΑΠ σε όλους τους Έλληνες συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. Ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και με τη συνεργασία αυτή τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Πλέον, συμπορευόμαστε και η συνεργασία αφορά σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, με στόχο την ανάπτυξή του και να μπει μέσα σε όλη την κοινωνία.

Κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να αγκαλιαστεί από το μπάσκετ. Οι αξίες και οι αρχές μας ταυτίζονται με αυτές του ΟΠΑΠ και όταν αυτό συμβαίνει είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζω για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια να είμαστε μαζί, να βγούμε ξανά στους δρόμους για τις εθνικές ομάδες, αλλά και για να κάνουμε κάθε παιδί να ονειρευτεί για το άθλημα».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουρούσης, πρόσθεσε: «Χαίρομαι που είμαι εδώ. Είμαι μέρος της Εθνικής ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μία νέα εποχή για όλα τα κλιμάκια των Εθνικών. Το μόνο που μένει είναι να φέρουν οι ομάδες μας επιτυχίες και μετάλλια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς