19.3 C
Athens

Ο Σιμόπουλος εκθέτει Σαββίδη και ΠΑΟΚ: Απορώ, αυτοί είχαν ζητήσει να καθυστερήσει το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα!

Την περασμένη Δευτέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεώρησε πως το τάιμινγκ ήταν σωστό ώστε να κάνει λόγο για ανεξήγητη «καθυστέρηση» σχετικά με την έκδοση του προεδρικού διατάγματος για τη Νέα Τούμπα. Στην ίδια επίσημη ενημέρωση, μεταφερόταν και η «δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη», του ανθρώπου που είναι άφαντος εδώ και μια διετία και που διοικεί(;) μέσα από μια οθόνη υπολογιστή.

https://athlosnews.gr/o-kosmos-kaigetai-kai-o-ivan-savvidis-ekfrazei-ti-dysareskeia-tou-pros-tin-kyvernisi-gia-ti-nea-touba/

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, παρενέβη το πρωί της Τετάρτης στον ρ/σ Metropolis, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, με την αποκάλυψη πως ο σύλλογος είχε ζητήσει τον Νοέμβριο να μην προχωρήσει το προεδρικό διάταγμα, για λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Στράτου Σιμόπουλου:

«Σέβομαι το 87% των ανθρώπων που λένε στο γκάλοπ του Metropolis 95,5 πως η κυβέρνηση βάζει εμπόδια για την νέα Τούμπα. Όμως, τους λέω δημόσια ότι δεν έχουν καλή πληροφόρηση. Τι είπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 16 Νοεμβρίου; Είπε να μην προχωρήσει το προεδρικό διάταγμα. Γιατί ήθελε να ενσωματωθούν οι τελευταίες δεσμεύσεις που έγιναν από τον δήμο και την περιφέρεια για τα έργα στην περίμετρο της Τούμπας. Και ήθελε πολύ σωστά να ενσωματωθούν στο διάταγμα που ήταν έτοιμο.

Η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να μην υπογραφεί τότε το προεδρικό διάταγμα και να ψηφιστεί εκ νέου εφόσον περάσουν οι διατάξεις που ζήτησε. Το νέο διάταγμα είναι στο συμβούλιο της επικρατείας. Απορώ για τη διαρροή, σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας ο ΠΑΟΚ ενίσταται και μιλά για καθυστέρηση. Δείτε τη διαρροή στις 16 Νοεμβρίου 2021 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν υφίσταται θέμα της κυβέρνησης με τον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζουν όλοι πως το διάταγμα προχωρά με τα νέα δεδομένα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και τώρα καθόμαστε και κυνηγάμε την ουρά μας; Το είχα πει στο παρελθόν. Να κοιτάξει κάποιος πόσος χρόνος πέρασε για το διάταγμα στον Παύλο Μελά; Θα κάνει εβδομάδες το προεδρικό διάταγμα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς