20.5 C
Athens

Μήνυμα παραμονής από Σούντγκρεν: Είμαι καλά στον Άρη, θέλω να μείνω

Μήνυμα παραμονής στον Άρη έστειλε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με δηλώσεις του στη NOVA.

Λίγο πριν από το σημερινό, εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο, όπου επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος, ο Σουηδός μίλησε για τον νέο προπονητή των Κιτρίνων, αλλά και τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στη Super League.

Για την έλευση του Μπούργος είπε: Όλοι γύρω είναι ενθουσιασμένοι, δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά ακόμη, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες με μεγάλη προβολή και τώρα γυρίζουμε σελίδα. Περιμένουμε να δουλέψουμε μαζί του.

Για το αν θα χαρακτήριζε τελικό το ματς με τον Ατρόμητο: Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα τρία ματς μέχρι το τέλος είναι τελικοί. Είναι σημαντικά παιχνίδια, θέλουμε το απόλυτο και δεν μπορούμε να βασιστούμε στις απώλειες των αντιπάλων, πάμε για τους εννιά βαθμούς.

Για το ενδεχόμενο της παραμονής του: Είμαι καλά στον Άρη και θέλω να μείνω. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, ούτε τελείωσε κάτι, αλλά σίγουρα θέλω να μείνω. Πέρσι ξεκινήσαμε κάτι καλό, φέτος μας γνωρίζουν περισσότερο οι ομάδες, επιχειρήσαμε να παίξουμε πιο ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήρθε το γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς