17.4 C
Athens

Συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ και επιστρέφει στην Euroleague ο Πάνγκος

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το NBA, ο Κέβιν Πάνγκος επιστρέφει στην Euroleague και τη Ρωσία, για να φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ.

Ο Καναδός γκαρντ, που φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα των Καβαλίερς, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Πάνγκος έκανε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη Ζενίτ, έχοντας μέσο όρο 13.5 πόντους και 6.6 ασίστ, ενώ φέτος, σε 24 παιχνίδια με το Κλίβελαντ είχε μόλις 1.6 πόντους και 1.3 ασίστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ενταχθώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΤΣΣΚΑ. Θέλω να αρχίσω αμέσως δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους. Ανυπομονώ να έρθω εγώ και η οικογένειά μου στη Μόσχα», δήλωσε ο Πάνγκος, ενώ τη χαρά του για την άφιξη του Καναδού δεν έκρυψε ούτε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Χαιρετίζουμε όλοι τον Κέβιν Πάνγκος. Είναι εδώ τελικά! Το λέω αυτό γιατί θέλαμε να μετακομίσει πολύ νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Κέβιν σίγουρα θα προσθέσει εμπειρία και δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας. Ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς