15.9 C
Athens

Καμπάνα δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Μουρίνιο

Καμπάνα δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο ματς της Ρόμα με τη Βερόνα που οδήγησε στην αποβολή του.

Μάλιστα, η κίνηση που έκανε με το χέρι (σ.σ. έδειξε να μιλάει στο τηλέφωνο) και η φράση του προς τον διαιτητή Παϊρέτο (γιος του… χιλιοτραγουδισμένου Λουίτζι Παϊρέτο που το 2006 ως αντιπρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA τιμωρήθηκε με 3,5 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο μετά την αποκάλυψη των συχνών συνομιλιών του με τον Λουτσιάνο Μότζι σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ): «Σε έστειλαν εδώ επίτηδες, σε έστειλε η Γιουβέντους», ουσιαστικά ήταν αυτή που οδήγησε σε ποινή δύο αγωνιστικών και επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ. Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για δύο παιχνίδια επιβλήθηκε και στο διευθυντή Τιάγκο Πίντο.

Για την ιστορία, η Ρόμα έμεινε στο 2-2 με τη Βερόνα του Ιγκόρ Τούντορ στη Ρώμη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τρίτη σερί ισοπαλία και να καθηλωθεί στην 8η θέση με 41 βαθμούς και στο -6 από την τέταρτη Γιουβέντους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Τζαλορόσι στις αναμετρήσεις με Σπέτσια και Αταλάντα εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς