16.2 C
Athens

Ο «γουρλής» Ντελ Θέρο Γκράντε στο Ολυμπιακός – Αταλάντα

Με τον πολύπειρο Ισπανό ρέφερι οι Ερυθρόλευκοι μετρούν ήδη δύο ιστορικές νίκες κόντρα σε Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς (0-1) και Κράσνονταρ στο φαληρικό γήπεδο με το εμφατικό 4-0

Σφυρίχτρα από το πάνω ράφι της ευρωπαϊκής διαιτησίας επέλεξε η UEFA για τον κρίσιμο επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στα pay-off του Europa League.

Συγκεκριμένα την αναμέτρηση ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (24/02, 19:45) στο Καραϊσκάκη κλήθηκε να διευθύνει ο πολύπειρος Ισπανός ρέφερι, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, με τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι μετρούν ήδη δύο ιστορικές νίκες κόντρα σε Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς (0-1) και Κράσνονταρ στο φαληρικό γήπεδο με το εμφατικό 4-0.

Βοηθοί του Γκράντε θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, τέταρτος ο Χαβιέρ Αρμπερόλα Ρόχας και στο VAR θα είναι ο Χαρτ Μαρτίνεθ Μουνουέρα με βοηθό τον Γκιγέρμο Κουάδρα Φερνάντες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς στο Μπέργκαμο είχε λήξει με σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας του Γκασπερίνι, που έχει αποκτήσει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα ματς με ελληνικό ενδιαφέρον που έχει διευθύνει ο Γκράντε την τελευταία τριετία:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3 (7/11/21)
Άρσεναλ-Ολυμπιακός 0-1 (18/3/21)
Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 3-0 (3/11/20)
Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0 (21/8/19)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς