19.7 C
Athens

Mexican Open: Αγχωτική πρόκριση στα προημιτελικά του διπλού για Τσιτσιπά και Λόπεζ

Την πορεία τους στο τουρνουά του διπλού στο Mexican Open του Ακαπούλκο θα συνεχίσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελιτσιάνο Λόπεζ, που μετά από μία δύσκολη δοκιμασία με το αυστραλιανό δίδυμο των Σάβιλ και Σμιθ κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στην 8άδα

Την πορεία τους στο τουρνουά του διπλού στο Mexican Open του Ακαπούλκο θα συνεχίσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελιτσιάνο Λόπεζ. Οι δύο τενίστες δυσκολεύτηκαν αρκετά και για παραπάνω από δύο ώρες απέναντι στους Αυστραλούς Σάβιλ και Σμιθ ωστόσο πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» χάρη στην άψογη συνεργασία τους στα τάι-μπρέικ, που εντέλει έκριναν και τον αγώνα.

Το τελικό 2-0 με (7-6 (7), 6-4) φανερώνει ένα κομμάτι της δυσκολίας για το νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης και τον συμπαίκτη του, οι οποίοι στον επόμενο γύρο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον νικητή από τον αγώνα των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες/Μακ Σουρ με τους Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ/Ρόμπερτ Φάρα, με τους δεύτερους να είναι το Νο2 του ταμπλό.

Υπενθυμίζεται ότι στο μονό ο «Τσίτσι» θα μονομαχήσει με τον Σέρβο Λάσλο Ntζέρε (Νο51 στον κόσμο) τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) σε ώρα Ελλάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς