18.1 C
Athens

Δάκρυσε στην επιστροφή του ο Ελαμπντελαουί: «Νιώθω σα να ξεκίνησα το ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά»

Ο αλύγιστος Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στα γήπεδα ξεκινώντας ως βασικός τον εκτός έδρας αγώνα της Γαλατάσαραϊ με την Γκαζιαντέπ για το πρωτάθλημα Τουρκίας για πρώτη φορά μετά από 423 ημέρες και το σοκαριστικό ατύχημα που του προκάλεσε προβλήματα στην όραση.

https://athlosnews.gr/o-elabntelaoui-epestrepse-sti-vasiki-endekada-tis-galatasarai-gia-proti-fora-meta-to-atychima-tou/

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού δεν το έβαλε κάτω και με τη βοήθεια των γιατρών αλλά και της σκληρής δουλειάς του επέστρεψε στο χορτάρι, πλέον με μία ειδική μάσκα που καλύπτει τα μάτια του μετά από ιατρική οδηγία.

Στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα της Γαλατά αγωνίστηκε για 90 λεπτά και βοήθησε τα μέγιστα για το τρίποντο της ομάδας του που ήρθε με επεισοδιακό τρόπο στην τελευταία φάση του αγώνα στο 98′ για το τελικό 2-3.

Στις δηλώσεις μετά το ματς κι ενώ προηγουμένως είχε ξεσπάσει σε κλάματα εντός των τεσσάρων γραμμών ο Νορβηγός αμυντικός ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν δίπλα του σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία της ζωής του και υπογράμμισε πως ένιωσε λες και ξεκίνησε από την αρχή το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε όντας εμφανώς συγκινημένος:

«Προφανώς πέρασα δύσκολες στιγμές. Ήταν ένας σκληρός τραυματισμός. Πάλεψα πολύ. Το να επιστρέψω στο γήπεδο ήταν σαν να έκανα το αγαπημένο μου πράγμα.

Με έκανε να νιώσω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα για δεύτερη φορά, σαν να ξεκινούσα το ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία», δήλωσε αρχικά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, για να προσθέσει:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τον μάνατζέρ μου, τον δάσκαλο Φατίχ, όλους τους υπαλλήλους της Γαλατάσαραϊ, τον προπονητή μας Ντομενέκ Τορέντ, τον πρόεδρό μας, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας που πάντα με στήριζαν.

Όλη η Τουρκία με έχει έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό που πέρασα. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα. Το να πάρουμε επίσης τους τρεις βαθμούς στην πρώτη μου εμφάνιση στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό, ήταν κάτι που με έκανε ευτυχισμένο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς