19.9 C
Athens

Γιακουμάκης: Η Σέλτικ θα κερδίσει τον τίτλο γιατί έχει την καλύτερη ομάδα στη Σκωτία

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν εξαιρετικός στο χθεσινό ματς της Σέλτικ με την Νταντί  σκοράροντας το πρώτο του χατ-τρικ στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα και ωθώντας την ομάδα του προς την κορυφή της κατάταξης μετά το στραβοπάτημα της Ρέιντζερς με την Νταντί Γιουνάιτεντ δύο μέρες νωρίτερα.

Ο Έλληνας στράικερ μίλησε για την εξαιρετική πορεία των Κελτών που μετρούν 8 σερί νίκες στη σκωτσέζικη Premiership ανατρέποντας τα δεδομένα στην υπόθεση «τίτλος», τονίζοντας πως η Σέλτικ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα διότι είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιακουμάκης:

«Ξέραμε το αρνητικό αποτέλεσμα των Ρέιντζερς φυσικά. Μας έδωσε κίνητρο αλλά μερικές φορές σου προσθέτει πίεση όταν ο αντίπαλος φέρνει άσχημο αποτέλεσμα. Δεν κολλήσαμε στο αποτέλεσμά τους, είναι δικό τους θέμα. Εμείς ασχοληθήκαμε με τη δουλειά μας, η οποία είναι να κερδίσουμε κάθε σημαντικό παιχνίδι», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, είναι προφανές. Δείξαμε ότι δουλεύουμε πιο σκληρά στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θέλουμε για τους εαυτούς μας, τον σύλλογο και την ομάδα. Έχουμε δυνατή ομάδα, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς