23.5 C
Athens

Έξαλλος με δημοσιογράφο ο Ομπράντοβιτς: «Βρες μου κάποιον άλλον που να έχει 61 τελικούς…» (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται να μην πήρε και τόσο ψύχραιμα την ήττα με διαφορά 17 πόντων στον τελικό Κυπέλλου της Σερβίας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με την Παρτιζάν και μετά το επικό τρολάρισμα που του επιφύλασσαν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων κατά την απονομή των μεταλλίων, τα… έβαλε με έναν δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου.

https://athlosnews.gr/epiko-trolarisma-ton-opadon-tou-erythrou-astera-ston-obrantovits-gia-to-asimenio-metallio-vid/

Συγκεκριμένα ο Σέρβος ρεπόρτερ θέλησε να «προκαλέσει» τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού ζητώντας τα αίτια της τόσο βαριάς ήττας στον τελικό παρά την πολύχρονη εμπειρία του, με τον «Ζοτς» να… κοκκινίζει απαντώντας του σε έντονο ύφος ότι δεν υπάρχει άλλος προπονητής στην Ευρώπη με περισσότερους τελικούς από τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ομπράντοβιτς:

«Δεν ξέρω τι θες να πεις. Αν θέλεις να πεις κάτι, να το πεις. Έχω όνομα και επώνυμο. Έχω 61 τελικούς στην καριέρα μου. Είσαι δημοσιογράφος, βρες μου άλλον που να έχει περισσότερους», τού είπε αρχικά.

Επιπλέον ο Ομπράντοβιτς σχολίασε και την διαφορά 17 πόντων με την οποία ηττήθηκε η Παρτιζάν λέγοντας: «Τίποτα δεν είναι προσβλητικό, είτε είναι 17, είτε είναι ένας – δύο πόντοι, δεν έχει σημασία. Ευτυχώς, κέρδισα πολλούς περισσότερους τελικούς από όσους έχασα στην καριέρα μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 04:58 του βίντεο και μετά:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς