18.1 C
Athens

Αγγελόπουλοι: Κούπα με πολλαπλή αξία, την αφιερώνουμε στον πατέρα μας που λάτρευε τον Ολυμπιακό (vid)

Οι πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μιλούν για τη... βαριά κούπα με την πολλαπλή αξία που κατέκτησε η ομάδα τους, αφιερώνοντάς τη στη μνήμη του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου «που είχε ζήσει μεγάλες στιγμές και λάτρευε τον Ολυμπιακό»

Το #mexritelous έφερε τη νέα αρχή του ελληνικού μπάσκετ λόγω της δικής τους στάσης, επιμονής και απόφασης. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είδαν τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό να επιστρέφει στην κορυφή μέσα από το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας και ένιωσαν την πρώτη δικαίωση για αυτό που αποκαλούν ως  τη «νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ», η οποία και έφερε το πρώτο τρόπαιο στον Πειραιά μετά τον σπουδαίο τελικό με τον Παναθηναϊκό χθες το απόγευμα στην Κρήτη.

https://athlosnews.gr/i-kalyteri-ekdikisi-einai-na-mi-moiaseis-ston-echthro-sou/

Με την κούπα αγκαλιά και με το χαμόγελο στα χείλη οι πρόεδροι των Πειραιωτών αφιέρωσαν το συγκεκριμένο τρόπαιο στον πατέρα τους που έφυγε από τη ζωή το 2021 και αγαπούσε με όλη του την ψυχή τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα έδωσαν το σύνθημα και για ανάλογες επιτυχίες μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Είναι πιο βαρύ, έχει άλλη αξία, πολλαπλή αξία, καταλαβαίνεις που αναφέρουμε. Λείπαμε δυο χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα, γυρίσαμε, ελπίζω από εδώ και πέρα όλα τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Προς το παρόν βλέπουμε τη φετινή σεζόν.

Στην Ευρωλίγκα είμαστε στην 4η θέση, πάμε για την πρόκριση και όσο μακριά φτάσουμε και μετά είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και οι τελικοί.  Κάναμε μια επική ανατροπή, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τον προπονητή και είμαστε πολύ περήφανοι. Όταν ξεκινάει η σεζόν σκέφτεσαι πολλά, ονειρεύεσαι πολλά, οπότε όπως τα αξίζουμε πάνε τα πράγματα.

Δεν υπάρχει ταβάνι, αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια, είναι όλοι αγκαλιασμένοι, όλοι αγαπημένοι και αξίζει πολλά, όπως άξιζε και τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού, θα πορευτούμε μαζί του. Αφιερώνουμε το κύπελλο στον πατέρα μας που χάσαμε πρόσφατα και που λάτρευε τον Ολυμπιακό. Είχε ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γιατί είναι ο πρώτος τίτλος μετά τον θάνατό του».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη των αδερφών Αγγελόπουλων στην ΕΡΤ και τον Βαγγέλη Ιωάννου, ο οποίος αποκάλυψε και μια ιστορία με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο από μακρινό 2004 περί «επένδυσης» στον Ολυμπιακό:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς