15.9 C
Athens

«Όλοι μαζί μία ομάδα»: Μήνυμα κατά της οπαδικής βίας από μαθητές δημοτικού

Μήνυμα κατά της οπαδικής βίας έστειλαν σήμερα οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, μέσα από δράσεις που οργάνωσαν στο προαύλιο του σχολείου τους.

Φορώντας φανέλες, κασκόλ και καπέλα των αγαπημένων τους ομάδων, οι μαθητές της Γ, Δ, και ΣΤ τάξης συμμετείχαν στο πρόγραμμα του σχολείου «Εσύ τι ομάδα είσαι»; και με σύνθημα «Όλοι μαζί μια ομάδα», πήραν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, που υπογράμμιζαν αξίες, όπως η συνεργασία και η αποδοχή του διαφορετικού.

«Είναι μία πολύ ωραία προσπάθεια των δασκάλων, των γονέων και των παιδιών, οι οποίοι καταφέρνουν να δείξουν στην κοινωνία μας, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουμε ή ποια φανέλα φοράμε, ότι μπορούμε να παίξουμε όλοι μαζί. Νομίζω τέτοιες δράσεις βοηθούν να εξαλειφθούν περιστατικά σαν τα τελευταία που έχουν αμαυρώσει το όνομα της πόλης μας και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός ενώνει. Ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι μία καθημερινότητα στην οποία πρέπει να καταφέρουμε και πάλι να πάμε στο γήπεδο όλοι μαζί, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς