19.4 C
Athens

Μπάγερν: Ο Τολισό υπέστη έβδομο τραυματισμό τους τελευταίους 15 μήνες

Το καλοκαίρι του 2017 ο Κορεντίν Τολισό ανάγκασε την Μπάγερν να βγάλει από τα ταμεία της 42.000.000 ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Λιόν όπου πραγματοποίησε μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και προς το παρόν διάθεση για ανανέωση από τις δύο πλευρές δεν υπάρχει. Η κατάσταση για τον Γάλλο είναι δραματική τους τελευταίους 15 μήνες αφού έχει απουσιάσει από συνολικά 31 αναμετρήσεις λόγω έξι τραυματισμών.

Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι μυϊκοί: Όπως και αυτός που υπέστη την Κυριακή στην εντός έδρας αναμέτρηση των Βαυαρών απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ κατά τη διάρκεια του 21ου λεπτού.

Ο 28χρονος αντιλήφθηκε αμέσως το πρόβλημα και αποχώρησε δακρυσμένος για τα αποδυτήρια, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να αναφέρει πως η πρώτη εκτίμηση του επιτελείου κάνει λόγο για σοβαρό τραυματισμό που ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Σημειώνεται πως αυτός είναι ο έβδομος τραυματισμός του τους τελευταίους 15 μήνες ενώ συνολικά από όταν αποκτήθηκε μετρά 14 και είναι αρκετά άτυχος…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς