12.5 C
Athens

«Η Γιουβέντους σε έστειλε»: Ο Μουρίνιο κινδυνεύει με βαριά καμπάνα για την επίθεση σε διαιτητή

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα της Ρόμα στη Serie A φέτος και τα… νεύρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση με αποτέλεσμα συχνά-πυκνά οι διαιτητές να μπαίνουν στο στόχαστρο του.

Ο Πορτογάλος – ακόμα και για τα δικά του δεδομένα – ξεπέρασε τα όρια στην αναμέτρηση με τη Βερόνα με αποτέλεσμα να αποβληθεί στις καθυστερήσεις για το ξέσπασμά του στον Λούκα Παϊρέτο αναφορικά με τον έξτρα χρόνο στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, η κίνηση που έκανε με το χέρι (σ.σ. έδειξε να μιλάει στο τηλέφωνο) και τα όσα είπε σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση: «Σε έστειλαν εδώ επίτηδες, σε έστειλε η Γιουβέντους», αποκαλύπτει η έγκυρη La Stampa κι αν αποδειχθεί πως ο Μουρίνιο είπε κάτι τέτοιο στον έμπειρο 37χρονο διαιτητή (ο οποίος έχει 92 αγώνες στη Serie A ως πρώτος και είναι πλέον διεθνής) κινδυνεύει με βαριά καμπάνα τριών αγωνιστικών!

Για την ιστορία, η Ρόμα έμεινε στο 2-2 με τη Βερόνα του Ιγκόρ Τούντορ στη Ρώμη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τρίτη σερί ισοπαλία και να καθηλωθεί στην 8η θέση με 41 βαθμούς και στο -6 από την τέταρτη Γιουβέντους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς