17.2 C
Athens

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Φινλανδός σκιέρ παραπονέθηκε ότι πάγωσε το πέος του σε αγώνα 30 χλμ

Ένα… ιδιαίτερα ευαίσθητο μέρος του σώματος του Ρέμι Λίντχολμ ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα αντοχής 30 χιλιομέτρων στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Ο Φινλανδός σκιέρ δήλωσε πως ένιωσε αφόρητο πόνο στα γεννητικά του όργανα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, που διήρκεσε μία ώρα και 16 λεπτά, με αποτέλεσμα στον τερματισμό να… παγώσει το πέος του.

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο μέρος του σώματος ήταν λίγο παγωμένο όταν τελείωσα… Ήταν ένας από τους χειρότερους διαγωνισμούς στους οποίους έχω συμμετάσχει», δήλωσε ο Λίντχολμ, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα πέρυσι, σε αγώνα σκι αντοχής στην πατρίδα του.

Φοβούμενοι για κρυοπαγήματα των αθλητών, οι διοργανωτές είχαν ήδη μειώσει τον αγώνα κατά 20 χιλιόμετρα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Φινλανδό. Ο Λίντχολμ εξήγησε ότι χρησιμοποίησε μια θερμοφόρα για να προσπαθήσει να… συνεφέρει τα παγωμένο του μόριο μετά το πέρας της προσπάθειάς του. «Όταν τα μέρη του σώματός μου άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος», κατέληξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς