20.9 C
Athens

Ο κόσμος καίγεται και ο Ιβάν Σαββίδης εκφράζει τη «δυσαρέσκειά του» προς την κυβέρνηση για τη Νέα Τούμπα!

Την ώρα που όλος ο κόσμος ασχολείται με τα νέα μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας μετά τη δολοφονία του Άλκη από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του συλλόγου θεώρησαν ότι είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να δημοσιοποιήσουν τη «δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη» σχετικά με τις καθυστερήσεις για τη Νέα Τούμπα

Το θέμα της ημέρας, πέραν βεβαίως της επιστροφής του Ολυμπιακού στους μπασκετικούς τίτλους με την… πρώτη, είναι η ανακοίνωση των νέων μέτρων για την πάταξη της οπαδικής βίας. Μέτρα που έρχονται ως αντίδραση για τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Κι ενώ ο κόσμος καίγεται και ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε θέση άμυνας (ή και όχι, αν λάβουμε υπόψη μας τα «λευτεριά στα αδέρφια μας» που διατυπώνονται εντός κι εκτός γηπέδων), οι άνθρωποι του συλλόγου θεώρησαν ότι τώρα είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να «ενημερώσουν» τον κόσμο και τα ΜΜΕ πως ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε δυσαρέσκεια για τη μη έκδοση προεδρικού διατάγματος σχετικά με τη Νέα Τούμπα!

https://athlosnews.gr/lefteria-sta-aderfia-mas-meta-ta-synthimata-kai-tis-apeiles-tha-pate-na-vreite-ton-alki-i-ora-tis-astynomias/

Διαβάστε την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης της ομάδας εργασίας της Νέας Τούμπας με τον Ιβάν Σαββίδη, έγινε λεπτομερής συζήτηση για τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών, στους οποίους θα ανατεθεί η εκπόνηση των οριστικών μελετών. Η διαδικασία επιλογής οδεύει προς ολοκλήρωση.

Εκφράστηκε ωστόσο από τον κ. Σαββίδη η δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις. Με δεδομένο ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες ενέργειες, απαίτησε την πλήρη ενεργοποίηση των αρμοδίων για την έκδοση του ΠΔ, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η μακρά περίοδος αναμονής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς