16.8 C
Athens

Γαβαλάς: Ο Βαλμπουενά δίνει τρανό παράδειγμα

Τον Ματιέ Βαλμπουενά, που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με το γκολ του στον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, αποθέωσε ο Νίκος Γαβαλάς, δίνοντας έμφαση στην έννοια της ομαδικότητας, που βάζει στην άκρη το «εγώ».

https://athlosnews.gr/video-to-magiko-gkol-nikis-tou-valbouena-ston-volo/

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας των Ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στο απαιτητικό πενθήμερο του συνόλου του Μαρτίνς, ενώ έκανε λόγο για συσπείρωση και περηφάνεια της οικογένειας του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα μπάσκετ.

Η ανάρτηση του:

«Ένα πενθήμερο πολύ απαιτητικό με ταξίδια σε Μπέργκαμο και Μαγνησία κλείνει, με «απολογισμό» κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς στο Βόλο. Προηγήθηκε ένας αγώνας υψηλότατων απαιτήσεων κόντρα στην Αταλάντα. Και ακολούθησε ένα ακόμη ματς στη Μαγνησία, χωρίς να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.

Συνεχίζουμε με εφόδια την εργατικότητα, την πίστη στις ικανότητες και την ποιότητα της ομάδας μας. Με συνέπεια στην αλληλεγγύη, καθώς κανείς δεν βάζει το εγώ πάνω από το σύνολο. Τρανό παράδειγμα ο Ματιέ που πέρασε ως αλλαγή στο Βόλο για να βάλει τη σφραγίδα του.

Με τα ίδια συστατικά θα προετοιμαστούμε για τη βραδιά της Πέμπτης. Αντλώντας ξανά ώθηση από την εξέδρα, η αύρα της οποίας τόσο πολύ μας έλειψε στο Καραϊσκάκη.

Τα νέα από το Ηράκλειο της Κρήτης, γέμισαν με «διπλή» χαρά όλους μας στο Βόλο. Η οικογένεια του Ολυμπιακού πορεύεται συσπειρωμένη και υπερήφανη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς