19.8 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προτάθηκαν οι Ντιαμπατέ – Τραορέ για τη θέση του επιθετικού

Οι Σεΐχ Ντιαμπατέ και Λασινά Τραορέ προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό για τη θέση του επιθετικού, με τον Νίκο Νταμπίζα να τους έχει στα υπόψιν

Ακόμα δύο ονόματα προστέθηκαν στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του επιθετικού. Πιο συγκεκριμένα οι Σεΐχ Ντιαμπατέ και Λασινά Τραορέ βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Νίκου Νταμπίζα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», ο Ντιαμπατέ που αγωνίζεται στην Οσμάνλισπορ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», καθώς αποτελεί μία αρκετά καλή περίπτωση για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο 30χρονος στράικερ είναι συμπατριώτης του Ουσμάν Κουλιμπάλί (Μάλι) και η σωματοδομή του είναι τέτοια που δύσκολα μπορεί να ανακοπεί από την αντίπαλη άμυνας καθώς είναι αρκετά δυνατός.

Μάλιστα το όνομα του είχε ακουστεί και για τους ιταλικούς συλλόγους Μπολόνια και Τζένοα. Την περσινή σεζόν ο Ντιαμπατέ αγωνίστηκε σε 11 ματς και σημείωσε 8 γκολ με τη φανέλα της Μπενεβέντο, που βρισκόταν ως δανεικός.

Πλην του Ντιαμπατέ, στο «τριφύλλι» έχει προταθεί και ο Λασινά Τραορέ, ο οποίος είναι 28 ετών και βρίσκεται στο δυναμικό της Μονακό.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2019, για καθαρά τυπικούς λόγους, μιας και δεν ήθελε να τον χάσει χωρίς κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Το πλεονέκτημα του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι το… μέγεθός του. Με ύψος 2,03μ. (κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει και μπάσκετ), είναι φυσικό ότι στο ψηλό παιχνίδι δεν έχει… αντίπαλο.

Την περυσινή σεζόν είχε 18 συμμετοχές με την Αμιάν (έπαιξε ως δανεικός), αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς