15.9 C
Athens

ΑΕΚ: Διορία μέχρι αύριο για Νάρσινγκ

Στην ΑΕΚ θα πρέπει να κάνουν υπομονή μιας μέρας, ώστε να μάθουν την τελική απάντηση του Ολλανδού εξτρέμ, Λουτσιάνο Νάρσινγκ

Όλη η προσοχή στην ΑΕΚ είναι στραμμένη στον αποψινό (22:00) κρίσιμο επαναληπτικό με τη Βίντι στο Ολυμπιακό Στάδιο, ματς που θα κρίνει τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία των κιτρινόμαυρων.

Άπαντες στην Ένωση γνωρίζουν τη διακυβεύεται απόψε, αλλά ουδείς δεν αμελεί τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, καθώς η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος φτάνει προς τος τέλος της μέσα στις επόμενες μέρες. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας αναμένεται να προχωρήσεις σε δύο προσθήκες, με την απόκτησης ενός εξτρέμ και ενός αμυντικού μέσου.

Και οι δύο μεταγραφές θα είναι παίκτες από το πάνω ράφι, καθώς στην ΑΕΚ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα. Ο Νάρσινγκ της Σουόνσι παραμένει ο νούμερο ένα στόχος για τα φτερά της επίθεσης, αλλά οι άνθρωποι του ποδοσφαιριστή δεν έδωσαν κάποια απάντηση ούτε χθες. Ο Μίνο Ραϊόλα, που είναι μάνατζερ του Ολλανδού καθυστερεί την υπόθεση, καθώς όπως φαίνεται περιμένει, είτε να οριστικοποιηθεί η παρουσία της Ένωσης στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε κάποια άλλη πρόταση από πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό. Να υπενθυμίσουμε ότι οι κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει σε όλα με την αγγλική ομάδα, ενώ ο μισθός του ποδοσφαιριστή δεν αποτελεί πρόβλημα.

Πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι και αύριο την τελική απάντηση του Νάρσινγκ και αν είναι αρνητική τότε θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, η εναλλακτική που ακούγεται αυτή τη στιγμή είναι ο Φελίπε Πίρες της Χόφενχαϊμ, αλλά μάλλον δεν είναι και οι μοναδικοί, καθώς όπως προείπαμε οι κιτρινόμαυροι θέλουν παίκτη υψηλού επιπέδου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς