16.5 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επέκταση συμβολαίου και αύξηση αποδοχών στον Μπουζούκη

Να κρατήσουν τον Γιάννη Μπουζούκη, όσο πιο πολλά χρόνια, θέλουν στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» αναμένεται να του κάνουν πρόταση επέκτασης συμβολαίου

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού αυτών των ημερών είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Μπουζούκης, καθώς η εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Ξάνθη και κυρίως το γκολ που σημείωσε, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φύγει με το «διπλό».

Σίγουρα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» τρίβουν τα… χέρια τους με τον νεαρό άσο και ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να «δέσει» τον παίκτη για περισσότερα χρόνια στο σύλλογο.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μπουζούκης έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι τον Μάιο του 2020, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, με το που ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που τρέχουν, θα πραγματοποιήσει επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη για επέκταση της υπάρχουσας σύμβασης.

Ο Μπουζούκης δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τις ομάδες του εξωτερικού και στο μέλλον μπορεί να φέρει μια αρκετά καλή πρόταση στο σύλλογο στους «πράσινους» και γι’ αυτό θα κληθεί για επέκταση, με παράλληλη αύξηση αποδοχών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς