20.5 C
Athens

Αγγελόπουλοι: Ο πρώτος τίτλος μιας νέας εποχής, η καλύτερη απόφαση το #mexritelous

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι, τρία χρόνια και μια εβδομάδα μετά την ιστορική αποχώρηση από το ΟΑΚΑ που δρομολόγησε το τέλος της ομηρίας του ελληνικού μπάσκετ

Πανευτυχείς ήταν μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και οι δύο τους στην κάμερα της ΕΡΤ έκαναν λόγο για την έναρξη μιας νέας εποχής στο ελληνικό μπάσκετ ενώ αναφέρθηκαν και στο μέχρι τέλους που όπως τόνισαν ήταν η καλύτερη απόφαση που έχουν πάρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν στην διεκδίκηση τίτλων στην Ελλάδα. Είναι ο πρώτος τίτλος μίας νέας εποχής για το ελληνικό μπάσκετ. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πραγματικά μεγάλη στιγμή».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών. Όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να είχαμε πάρει και κάποιους άλλους τίτλους στο παρελθόν αλλά τώρα μετράει το παρόν. Είμαστε χαρούμενοι και νομίζω ότι το «μέχρι τέλους» ήταν η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει στην ζωή μας. Είδατε και τι έγινε σήμερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς