12 C
Athens

Πόλο Γυναικών: Προκρίθηκε ως αήττητη στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Ελλάδα!

Τα φοβερά κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έκαναν ξανά το θαύμα τους και με επιβλητικές εμφανίσεις εξασφάλισαν από σήμερα την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Σπλιτ της Κροατίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εθνική ήταν εξαιρετική καθόλη τη διάρκεια του μίνι τουρνουά των προκριματικών κι έκλεισε με ιδανικό τρόπο την πορεία της σε αυτό επικρατώντας με το εμφατικό 22-7 της Ελβετίας για να πανηγυρίσει την αήττητη πρωτιά στον όμιλο.

Ο συνολικός συντελεστής τερμάτων της Ελλάδας στην προκριματική διαδικασία σταμάτησε το εντυπωσιακό 104-24 με τη «χρυσή» φουρνιά του γυναικείου πόλο να δηλώνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο τουρνουά του Σπλιτ, που θα διεξαχθεί στο Σπλιτ στις 27 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 5-1, 10-0.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Ζαφειράκη, Αγγελίδη 1, Σάντα 2, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Σιούτη 2, Ειρήνη Νίνου 3, Μουστακαρία 2, Γρηγοροπούλου 4, Φουντωτού 2, Ιωάννου, Χαλδαίου 2, Καρύτσα.

Ελβετία: Φρίντμαν, Τράινες, Γκράντις, Βερχάγκεν 1, Ντε Φο, Κόλι 5, Στάκι, Βελίκοβα, Ζουίκι, Καρμπάλιο, Άντλερ 1, Βον Μπάλμοος, Ζαβαλόνι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς