14.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Το πλάνο απόδρασης του Μαρτίνς για το ματς στο Πανθεσσαλικό

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι βέβαιο ότι θα δώσει ανάσες σε παίκτες που το έχουν ανάγκη ενόψει και της κρίσιμης ρεβάνς με την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη, γεγονός που φέρνει τους Κίτσο, Καρβάλιο και Φαντιγκά ξανά στη διεκδίκηση μιας φανέλας βασικού

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (17:15) στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής στη Super League σε ένα ματς που μπαίνει ανάμεσα σε αυτά με την Αταλάντα και δεδομένα δημιουργεί πονοκεφάλους στον Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με το πλάνο της ενδεκάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι βέβαιο ότι θα δώσει ανάσες σε παίκτες που το έχουν ανάγκη ενόψει και της κρίσιμης ρεβάνς με τους Ιταλούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη, γεγονός που φέρνει τους Κίτσο, Καρβάλιο και Φαντιγκά ξανά στη διεκδίκηση μιας φανέλας βασικού, όπως είχε γίνει πρόσφατα και στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια, αυτή η έξοδος των Πειραιωτών στη Μαγνησία μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται, καθώς οι Θεσσαλοί έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όπως λίγο έλειψε να πράξουν και στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο.

Στα αγωνιστικά, ο Μαρτίνς σκέφτεται να κρατήσει τους Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας δίνοντας ανάσες στον Μανωλά, ενώ Κίτσος και Λαλά έχουν πλεονέκτημα για τα άκρα της άμυνας.

Από εκεί κι έπειτα, Μαντί Καμαρά και Εμβιλά θα βρίσκονται λογικά στα χαφ, με τον Καρβάλιο σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τους Φαντιγκά, Μασούρα και Ελ Αραμπί στην τριάδα μπροστά.

Στην αντίπερα όχθη μία πιθανή ενδεκάδα για τον Κώστα Μπράτσο εμπεριέχει τους:

Κλέιμαν, Άλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Κορέα, Ρεγκατέν και Φαν Βέερτ.

Σέντρα στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό με πρώτο διαιτητή τον Μανούχο και VAR τον Βούλγαρο Στογιάνοφ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς