18.3 C
Athens

Ιωαννίδης: Δεν ήξερα καν τον ποδοσφαιριστή Μαλή, τον άκουσα δύο μέρες πριν στην ανάλυση

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης έπειτα από το επεισόδιο με τον Αλέξανδρο Μαλή, καθώς δήλωσε ότι πριν την ανάλυση του Παναιτωλικού  δεν τον ήξερε καν σαν παίκτη. Βέβαια αυτό είναι αρκετά παράδοξο, διότι ο αμυντικός των Αγρινιωτών έχει περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα από τον νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού. Τέλος σχολίασε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό και γι’ αυτόν τον λόγο η ομάδα του θα δει τι έφταιξε για να επιστρέψει δριμύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote:

Για την ήττα: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα αναλύσουμε τι έφταιξε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες».

Για τη σωστή επιλογή που έλειπε στην τελική ενέργεια: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που συμβαίνει καθημερινά. Στην προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Για τα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο που έρχονται: «Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέρνουμε σε πολλά από αυτά, κάτι που μας ενοχλεί».

Για τη συγγνώμη του Μαλή: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό. Τον παίκτη αυτόν δεν τον ήξερα, δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Τον άκουσα πριν δύο μέρες στην ανάλυση που κάναμε. Εντελώς ξαφνικά χωρίς να με γνωρίζει χρησιμοποίησε ένα υβριστικό λεξιλόγιο. Η συγγνώμη τα λέει όλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς